Thursday, 8 December 2011

Braziliaanse ontkrullen

Ben jij een typisch slachtoffer van krullend kroeshaar? Dan, It figures dat u zoekt uit voor informatie over Braziliaanse haar rechtmakend. Het is een straightening behandeling die renders het haar un-kroezig en prachtig rechte minstens 2 tot 3 maanden. Klinkt als een winstgevend aanbod? Niet? Het is zeker. Het heeft een heleboel andere namen, zoals Braziliaanse keratine behandeling, keratine ontkrullen behandeling, Coppola keratine strekken, Keratine complexe behandeling, Liquid keratine, en Global keratine. Dus, laten we meer weten over deze multi-titulair behandeling (wow, dat kan een tong twister zijn!). Lees meer over haarverzorging.
Brazilian Hair Rechtmaken Behandelingen; Ten opzichte de andere (relatief) permanente haar straightenen behandelingen, de Brazilian hair straightenen niet render het haar stok dunne door aanpassing van de haarcellen. In plaats daarvan herstelt het haar en laat ze non-kroezig. Het maakt het mogelijk het haar omhoog te krullen aan de uiteinden naar binnen en geeft vervolgens een glans en voelt zacht aan hen. Dit maakt het haar er van nature steil en zeer gezond uit. Deze behandeling gebruikt keratine, die is een eiwit dat aanwezig is in het haar, nagels en huid, anyways. Echter, het haar groeit geleidelijk aan terug naar zijn natuurlijke staat tegen het einde van 8 weken tot 4 maanden. Lees meer op haren straightenen shampoos.
Braziliaanse ontkrullen Producten; In alle techniciteit, de keratine in ingeblazen pasgewassen haar, door de hitte. Dit versterkt de binding van het haar, zonder de aard van de obligatie. Meer nog, het verzacht de nagelriemen en herstelt het haar beschadigen. Er wordt gezegd te worden Een van de redenen waardoor het haar gezondere kijken naar het einde van de behandeling. De behandeling is niet de interne structuur van het haar te veranderen, echter, hebben mensen ervaren hun haar sterker te zijn en nog veel meer beheersbaar na de behandeling. Lees meer over stijltangen en methoden.
Braziliaanse ontkrullen proces zijn goedgekeurd; Dus, ik denk na al de Raving die u al hebt gelezen over de behandeling, moet je vrij nieuwsgierig naar het proces. Het proces is een vrij complex. Het is technicus afhankelijk. Laat het ons weten meer over. ; Het haar wordt grondig gewassen om ervoor te zorgen dat er geen overblijfsel van een product in het haar. Dit wordt gedaan met een zout-vrije zuiverende shampoo. ; Hair is geföhnd tot de tijd is het 100% droog. Dan is het haar borstel om glad de knopen. ; Dan is de keratine oplossing wordt toegepast op elk onderdeel van het haar. Dit wordt gedaan door het snijden de haren uit. ; De volgende stap is voor eeuwig sectie rechtgetrokken worden 5 keer met een specifieke 450 graden plat ijzer. Dit is wat bezielt de oplossing in het haar. ; Het haar heeft als zodanig blijven voor 72 uur. In deze tijdspanne, kan het haar niet vast te pinnen of gevouwen in any way. In het geval dat zou gebeuren, moet worden rechtgetrokken weer uit. ; Ten slotte wordt de oplossing uitgewassen, grondig, met een natrium-vrije shampoo en conditioner. ; Ja, de procedure is moeilijk en een beetje complex. Echter, zoals ze zeggen, het eindresultaat is wat telt. Lees meer over andere haar ontkrullen technieken.
Braziliaanse ontkrullen kosten; Het product, dat is de keratine oplossing is niet een erg duur item voor een te kopen. Echter, zodra zij de verschillende fasen in de economie gaat, tegen de tijd dat zij tot de eindgebruiker, de kosten vrij hoog. De gemiddelde kosten van de behandeling kan worden gehouden op ongeveer $ 300. Echter, het bereik is tussen de $ 200 tot $ 500. Check deze haar ontkrullen tips.
De Braziliaanse ontkrullen wordt een geweldige manier om een ​​recht, mooi en beheersbaar haardos te krijgen. Het is een complex en lastig procedure, maar alles is goed dat eindigt, toch? Neem een ​​kijkje op de keratine haar bijwerkingen van de behandeling, voordat u het op. Dus laat me weten van uw Braziliaanse ontkrullen ervaringen. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment